Nyheder‎ > ‎

Foredrag om Narkohunde

indsendt 26. apr. 2015 23.53 af Webmaster Lydighed   [ opdateret 26. apr. 2015 23.55 ]

Foredrag omkring narkohunde


Tirsdag d. 2. juni 2015 - kl 19.00 i klubhuset.
Kim Wiboe vil komme og fortælle omkring træning

og sit arbejde med narkohund ved politiet.


Lidt om Kim:


"Jeg har været hundefører i 13 år. 11 år som patruljehundefører, hvor min første schæfer var i gruppe 1 og var indtrængningshund (bruges i forbindelse med indtrængning efter farlig gerningsmand).

Havde herefter en malinois, som jeg valgte at kassere som 15 md. Startede herefter en schæferhund op, som jeg netop havde fået godkendt, da jeg blev narkohundefører.

Han blev overdraget til en kollega og er i dag en velfungerende gruppe 1 hund.  De sidste 2 år har jeg været narkohundefører, hvor jeg netop har fået godkendt lab nr. 2.  

Har taget klikkeruddannelse hos Vibeke Reese ved Nordjyllands Dyreadfærdsklinik tilbage i 2004 og var en af de første der begyndte at bruge den i politiet.

Har været instruktør på Politiets hundeskole de sidste 10 år, hvor jeg har været instruktør på forskellige kurser. Pt er jeg instruktør på kurser for narkohunde og på klikkerkursus. 

I egen afdeling er jeg en af 3 der hjælper kollegaer med at udvælge nye hunde og i den forbindelse bliver der altid foretaget en hvalpetest af hvalpekullet, når de er 7 uger. 

Har lige været i Libanon, hvor vi har undervist 8 hundefører fra Libanon. Har tidligere dyrket en del konkurrence i Politiets hundeførerforening. 

Får ny lab hvalp, som skal trænes til jagt/markprøvehund ved hjælp af klikker og godbidder/mad. "


Det koster kr. 30 pr. person.. Der kan købes pølser, sodavand og øl. Der er gratis kaffe…Bindende tilmelding på listen i klubhuset


Vel mødt – T/A udvalget
Comments