Startside

Velkommen til DcH Kaløvig

DcH Kaløvig er en klub under Danmarks civile Hundeførerforening, med baner og klubhus på Sortevej 32, 8543 Hornslet. Klubben har ca. 130 medlemmer (2017).
DcH består af 125 klubber og har ca. 14.000 medlemmer på landsplan. Det er vores mål at være Danmarks bedste hundesportsforening, der har hunden og dens fører i centrum.
Vores afdeling kan tilbyde træning inden for mange former for hundearbejde: Hvalpehold, lydighedshold i alle DcH-klasser (D,C,B,A og Elite), agility, rally, og vi har også nogle SPH sporhunde.
Desuden afholder vi såkaldte SPOT-kurser, hvor vi over en kortere periode fordyber os i et bestemt emne inden for hundearbejde, f.eks. Spor, Rundering eller noget helt fjerde :-). Se under nyheder.
Vi tilbyder træning der bygger på positiv forstærkning, og du har også mange muligheder for at komme på et hold, hvor der trænes med Klikker.
Vi lægger vægt på, at klubben er for alle der har lyst til at arbejde med deres hund, uanset hunderace og erfaring (dog gælder specielle regler for såkaldte kamp- og muskelhunde).
Alle vores trænere har som minimum gennemgået DcH's træneruddannelse, og ligger et stort og frivilligt arbejde i, at alle hunde og hundeførere skal få udbytte af at komme i klubben, og elske at komme til træning!


Overvejer du at gå til træning med din hund?

Har du fået hvalp, eller har du en racehund eller et gadekryds, er du ny eller erfaren hundeejer? Danmarks civile Hundeførerforening er for alle!
Skriv til tilmelding@dch-kalovig.dk med dit navn og telefonnummer, så bliver du kontaktet.
Er du interesseret i at vide mere om hvalpehold, så se her: Hvalpehold

Modtag DcH Kaløvig's månedlige nyhedsbrev! Tilmeld dig her: Nyhedsbrev


DcH har også en gratis Eftersøgningstjeneste, gratis Hundeadfærdskonsulenter og mange muligheder for at komme i konkurrence, i mange discipliner over hele landet. Se mere her:

 Har du tabt noget? Nøgler, høreapparat...
 DcH's Eftersøgningstjeneste
 Har du problemer med din hund?
 DcH's Hundeadfærdskonsulenter
 Vil du i konkurrence?
 DcH's konkurrencetilmelding
 Har du været i konkurrence?
 DcH's konkurrenceresultater


Seneste 5 nyheder

 • Fletteaften! Kom og lav dit eget fletteri! Se evt. mere på facebook-gruppe.Tilmelding til klikkertilmeld@dch-kalovig.dk
  Sendt 13. maj 2018 15.13 af Webmaster Lydighed
 • ‼️‼️ Klubben har brug din hjælp ‼️‼️ ‼️‼️ Klubben har brug din hjælp ‼️‼️ Vi har været heldige, at vi har fået borde, stole og køkkenudstyr til vores kommende klubhus.😊😊😊Vi har derfor brug for din hjælp. Onsdag d ...
  Sendt 17. apr. 2018 10.42 af Webmaster Lydighed
 • Husk! Infomøde om hal og klubhusbyggeri på onsdag kl. 19:30 i klubhuset, det gamle ;-)
  Sendt 7. apr. 2018 12.03 af Webmaster Lydighed
 • Referat fra bestyrelsesmøde Der har d. 4.04.2018 været afholdt bestyrelsesmøde, og referatet findes her: Referater Bestyrelsen
  Sendt 7. apr. 2018 12.00 af Webmaster Lydighed
 • Nye korte kurser i klubben. Hjernegymnastik og Tricks. Så har vi et en-dags kursus med ideer til aktivering af hunden.Tilmelding sker til klikkertilmeld@dch-kalovig.dk med angivelse af navn og tlf.nr.  Samt et tricks ...
  Sendt 31. mar. 2018 15.12 af Webmaster Lydighed
Viser post 1 - 5 af 384. Vis flere »


DcH på Facebook                                        DcH på Google+

DCH Kaløvig har 4 åbne facebook grupper:                   DCH Kaløvig

DCH Kaløvig

DCH Kaløvig Rally

DCH Kaløvig Agility

DCH Kaløvig Køb/Salg/Byt

Forslag?

Har du forslag til indhold på hjemmesiden, arrangementer til kalenderen eller andet, så kontakt Hans-Henrik på: lydighed@dch-kalovig.dkJuleafslutning 2011

Juleafslutning 2012

Juleafslutning 2013