Startside

Velkommen til DcH Kaløvig

DcH Kaløvig er en klub under Danmarks civile Hundeførerforening, med baner og klubhus på Sortevej 32, 8543 Hornslet. Klubben har ca. 130 medlemmer (2017).
DcH består af 125 klubber og har ca. 14.000 medlemmer på landsplan. Det er vores mål at være Danmarks bedste hundesportsforening, der har hunden og dens fører i centrum.
Vores afdeling kan tilbyde træning inden for mange former for hundearbejde: Hvalpehold, lydighedshold i alle DcH-klasser (D,C,B,A og Elite), agility, rally, og vi har også nogle SPH sporhunde.
Desuden afholder vi såkaldte SPOT-kurser, hvor vi over en kortere periode, fordyber os i et bestemt emne inden for hundearbejde, f.eks. Spor, Rundering eller noget helt fjerde :-). Se under nyheder.
Vi tilbyder træning der bygger på positiv forstærkning, og du har også mange muligheder for at komme på et hold, hvor der trænes med klikker.
Vi lægger vægt på, at klubben er for alle der har lyst til at arbejde med deres hund, uanset hunderace og erfaring (dog gælder specielle regler for såkaldte kamp- og muskelhunde).
Alle vores trænere har som minimum gennemgået DcH's træneruddannelse, og ligger et stort og frivilligt arbejde i, at alle hunde og hundeførere skal få udbytte af at komme i klubben, og elske at komme til træning!


Overvejer du at gå til træning med din hund?

Har du fået hvalp, eller har du en racehund eller et gadekryds, er du ny eller erfaren hundeejer? Danmarks civile Hundeførerforening er for alle!
Skriv til tilmelding@dch-kalovig.dk med dit navn og telefonnummer, så bliver du kontaktet.
Er du interesseret i at vide mere om hvalpehold, så se her: Hvalpehold

Modtag DcH Kaløvig's månedlige nyhedsbrev! Tilmeld dig her: Nyhedsbrev


Direkte links:
 Har du tabt noget? Nøgler, høreapparat...
 DcH's Eftersøgningstjeneste
 Har du problemer med din hund?
 DcH's Hundeadfærdskonsulenter
 Vil du i konkurrence?
 DcH's konkurrencetilmelding
 Har du været i konkurrence?
 DcH's konkurrenceresultater


Seneste 5 nyheder

 • Referat fra TA udvalgsmøde. T/A udvalget har holdt møde og referatet kan ses her: Referater TA
  Sendt 14. feb. 2018 00.02 af Webmaster Lydighed
 • Referat fra generalforsamling. Så er referatet fra den ordinære generalforsamlingen klar. Det kan ses her: Referater Bestyrelsen
  Sendt 13. feb. 2018 07.20 af Webmaster Lydighed
 • Generalforsamlingen 2018. Så fik vi afholdt Generalforsamlingen for 2018, og tak til alle der mødte op og gav deres besyv med.Vi fik valgt 2 nye ind i Bestyrelsen: Ny formand blev ...
  Sendt 23. jan. 2018 00.56 af Webmaster Lydighed
 • Medlemmernes forslag til udvikling af klubben. Opsummering af medlemmernes ønsker fra foråret 2017 Brugerundersøgelse iværksat og udført af Charlotte Rasmussen og Mette Adamsen.STORT TAK til alle, der kom med forslag til tavlen! HAL, KLUBHUS, FACILITETER ...
  Sendt 23. jan. 2018 01.14 af Webmaster Lydighed
 • Klikker-hvalpehold, start i marts 2018! Så tilbyder vi igen et klikker-hvalpehold, med opstart torsdag d. 8.3.2018.Tilmelding kan ske direkte her: klikkertilmeld@dch-kalovig.dkHusk tydelig angivelse af hold og navn ...
  Sendt 18. jan. 2018 11.51 af Webmaster Lydighed
Viser post 1 - 5 af 377. Vis flere »


DcH på Facebook                                        DcH på Google+

DCH Kaløvig har 4 åbne facebook grupper:                   DCH Kaløvig

DCH Kaløvig

DCH Kaløvig Rally

DCH Kaløvig Agility

DCH Kaløvig Køb/Salg/Byt

Forslag?

Har du forslag til indhold, arrangementer til kalenderen eller andet så kontakt webmaster@dch-kalovig.dkJuleafslutning 2011

Juleafslutning 2012

Juleafslutning 2013