Startside

Velkommen til DcH Kaløvig

DcH Kaløvig er en klub under Danmarks civile Hundeførerforening, med baner og klubhus på Sortevej 32, 8543 Hornslet. Klubben har ca. 140 medlemmer (2020).
DcH består af 119 klubber og har ca. 14.000 medlemmer på landsplan. Det er vores mål at være Danmarks bedste hundesportsforening, der har hunden og dens fører i centrum.
Vores afdeling kan tilbyde træning inden for mange former for hundearbejde: Hvalpehold, lydighedshold i alle DcH-klasser (D,C,B,A og Elite), agility, rally, og vi har også nogle SPH/IFH sporhunde.
Desuden afholder vi såkaldte SPOT-kurser, hvor vi over en kortere periode fordyber os i et bestemt emne inden for hundearbejde, f.eks. Spor, Rundering eller noget helt fjerde :-). Se under nyheder.
Vi tilbyder træning der bygger på positiv forstærkning, og du har også mange muligheder for at komme på et hold, hvor der trænes med Klikker.
Vi lægger vægt på, at klubben er for alle der har lyst til at arbejde med deres hund, uanset hunderace og erfaring (dog gælder specielle regler for såkaldte kamp- og muskelhunde).
Alle vores trænere har som minimum gennemgået DcH's træneruddannelse, og ligger et stort og frivilligt arbejde i, at alle hunde og hundeførere skal få udbytte af at komme i klubben, og elske at komme til træning!


Overvejer du at gå til træning med din hund?

Har du fået hvalp? Har du en racehund eller et gadekryds? Er du ny eller erfaren hundeejer? Danmarks civile Hundeførerforening er for alle!
Skriv til tilmelding@dch-kalovig.dk med dit navn og telefonnummer, så bliver du kontaktet.

Er du interesseret i at vide mere om hvalpehold, så se her: Hvalpehold

Modtag DcH Kaløvig's månedlige nyhedsbrev! Tilmeld dig her: Nyhedsbrev


DcH har også en gratis Eftersøgningstjeneste, gratis Hundeadfærdskonsulenter og mange muligheder for at komme i konkurrence, i mange discipliner over hele landet. Se mere her:

 Har du tabt noget? Nøgler, høreapparat...
 DcH's Eftersøgningstjeneste
 Har du problemer med din hund?
 DcH's Hundeadfærdskonsulenter
 Vil du i konkurrence?
 DcH's konkurrencetilmelding
 Har du været i konkurrence?
 DcH's konkurrenceresultater


Seneste 5 nyheder

 • Jubilæum, ikke endnu! Hej alle.Vi har uforvarende fået spredt en rygte om at vi har 50 års jubilæum i år.Nu har vi været i annalerne, de gamle bøger og filer endda ...
  Sendt 24. jan. 2020 11.44 af Webmaster Lydighed
 • Referat fra generalforsamlingen. Så er referatet fra den ordinære generalforsamling 2020 klar.Det findes her under Referater Bestyrelsen. Scroll til nederst på siden.
  Sendt 23. jan. 2020 01.53 af Webmaster Lydighed
 • Nyt hvalpehold. Nyt hvalpehold med start mandag d. 16.03.2020 kl. 19:30.Tilmelding på klikkertilmeld@dch-kalovig.dk.Oplys navn og hold og du vil høre nærmere hurtigst muligt.Læs ...
  Sendt 21. jan. 2020 09.32 af Webmaster Lydighed
 • Information ang. det nye Klubmodul medlemssystem! Hej alle medlemmer i Dch KaløvigVi er ved at flytte jer alle over på de hold, som I rettelig hører til.I vil sandsynligvis få nogle mail og SMS ...
  Sendt 16. jan. 2020 06.58 af Webmaster Lydighed
 • Referat fra bestyrelsesmøde. Der har d. 10.1.2020 været afholdt bestyrelsesmøde, og referatet findes her: Referater Bestyrelsen
  Sendt 15. jan. 2020 02.10 af Webmaster Lydighed
Viser post 1 - 5 af 456. Vis flere »


DcH på Facebook                                        DcH på Google+

DCH Kaløvig har 4 åbne facebook grupper:                   DCH Kaløvig

DCH Kaløvig

DCH Kaløvig Rally

DCH Kaløvig Agility

DCH Kaløvig Køb/Salg/Byt

Forslag?

Har du forslag til indhold på hjemmesiden, arrangementer til kalenderen eller andet, så kontakt Hans-Henrik på: lydighed@dch-kalovig.dkJuleafslutning 2011

Juleafslutning 2012

Juleafslutning 2013