Bliv medlem

DCH Kaløvig er for alle hunde; store, små, racehunde og blandinger. Du behøver ikke at kunne noget på forhånd for at blive medlem, bare du har lyst til at arbejde med træning af din hund.

Al træning i DcH Kaløvig er træning med positiv forstærkning. Det går i princippet ud på at belønne for ønsket adfærd, og ignorere uønsket adfærd. Det er træneren og hundeføreren der i fællesskab skal bringe hunden i situationer, hvor den vælger den "rigtige" adfærd, den vi ønsker, så vi kan belønne den for det. Hunden vil derefter hurtig lære hvad der "kan betale sig". Med lidt øvelse kan man arbejde sig frem imod, at få hunden til selv at vælge den ønskede adfærd i det man nu er i gang med at træne, og det er det hunden selv kommer frem til, den husker bedst. Lyder det bekendt? :-)

For at melde dig ind skriver du til tilmelding@dch-kalovig.dk, så bliver du kontaktet så vi kan aftale hvad du er interesseret i og hvad vi kan tilbyde af træning.

Har du lige fået en hvalp

Har du lige fået en hvalp, så er et hvalpehold et godt sted at starte. Med 12 træninger kommer du godt i gang med samarbejdet med din hund, og hunden møder andre hvalpe. Vi anbefaler både erfarne og nye hundeejere at starte med et hvalpehold.

Har du en "voksen" hund

Lydighed hvor du arbejder videre med kontakten med din hund, får lært nogle nyttige øvelser og måske får lyst til at deltage i konkurrencer. Her er både spor og apportering en del af de spændende øvelser.

Rally hvor det handler om at gennemføre 15-20 sjove øvelser med din hund på en mindre bane. 

Agility er for dig der gerne vil have fart og sjov i arbejdet med din hund. I agility skal hunden springe, løbe gennem tuneller, over vipper og meget andet. På grund af de mange spring og drej kan hunde først starte på rigtig agility når de er fyldt et år. Når der er interesse for det, er der dog mulighed for at vi laver et "før-agility" hold.

Medlemskab

Medlemskab af DCH-Kaløvig er personligt og giver adgang til at deltage med én hund på ét hold i et kalenderår. Prisen kan ses på Kontingent-siden. Har du mere end en hund, eller vil du gerne deltage på flere hold samtidig skal du betale et mindre tillæg.
Bemærk at vi også ind imellem har SPOT-kurser, med fokus på noget bestemt f.eks spor, eller klikkertræning. Det kan man tilmelde sig separat, og det løber over et fast antal dage.
Comments